Üdvözlöm, Nagy Tibor vagyok!

Kérem, engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk! A SZÉP KERT Kertészeti Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 2004-ben alakult, mint családi vállalkozás. Ügyvezetőnk és egyben cégünk beltagja Nagy Tibor kertészmérnökként, tudatosan és szakértelemmel irányítja mindennapjainkat. Tevékenységi körünk kezdetben az exporton és a kertépítéseken alapult, azonban 2007-ben megvásároltuk a szekszárdi Deltánál /6-os főút és 56-os főút kereszteződésénél/ található faiskolai árudát, mely mára a SZÉP KERT Faiskola nevet viseli.

 Faiskolai árudánkban megvásárolhatók örökzöldek, lombos fák, cserjék, egy- és kétnyári növények, szabadföldi évelők, gyümölcsfák, bogyósok. Szaktanácsadással is szívesen segítjük vásárlóinkat. Vállalunk kertépítést, kerttervezést. A fejlesztéssel azonban nem álltunk meg, ezért tevékenységi körünket kibővítve 2011. márciusában a faiskolai áruda területén megnyitottuk Virágszalonunkat is. Nálunk megvásárolhatja lakása díszét – cserepes szobanövények, egyedi asztaldíszek, gyertyák, kiegészítők -, vagy elkészítjük vágott virág csokrát. Kívánságára megkötjük álmai menyasszonyi csokrát, de foglalkozunk koszorúk, sírcsokrok készítésével is. Szolgáltatási körünket is bővítettük, vállaljuk esküvők, családi- és kisebb céges rendezvények díszítését,dísznövények bérbeadását. Virágkötőink nagy szakértelemmel és udvarias kiszolgálással állnak rendelkezésére!

2012. Februárjától telephelyünkön 17 fő befogadására alkalmas vendégházat működtetünk kulturált környezetben a pihenni vágyókra és a borturísták számára.

2013. Júniusától tervezzük a vendégház 10 fővel való bővítését, továbbá saját borpincénkben Szekszárd neves borászainak minőségi boraiból borkóstolást szervezünk!

 

Mi a kertben otthon vagyunk!

  

Tisztelettel:

Nagy Tibor

SZÉP KERT Kertészeti Bt.

Elérhetőségeink: +36 20 9249 108 vagy 74/311-709

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.